"Υπογραμμίζεται ότι δεν θα επιτραπεί σε κανένα πολιτικό και κομματικό φορέα να εκμεταλλευτεί το δίκαιο και ιερό αγώνα μας, που είναι και θα παραμείνει αδέσμευτος, με μοναδικό στόχο την προάσπιση της δημόσιας υγείας και του φυσικού περιβάλλοντος του τόπου μας"
(Από την Ανακοίνωση για την Κινητοποίηση των κατοίκων της Μεσσαπίας, που εξέδωσε ο Σύλλογός μας στις 24-7-2009)


Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΞΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΣΑΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Επιτέλους, η πολιτεία άκουσε την αγωνία μας!

Την Πέμπτη 16-9-2010 η Υπουργός Π.Ε.Κ.Α, κα Τίνα Μπιρμπίλη, επισκέπτεται επίσημα τη Μεσσαπία, συνοδευόμενη από κλιμάκιο ειδικών, προκειμένου να εξαγγείλει τη λήψη μέτρων εκ μέρους της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του προβλήματος της τοξικής ρύπανσης της περιοχής.

Ειδικά για το πρόβλημα του νερού του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Μεσσαπίων, το οποίο κρίνεται ακατάλληλο για ανθρώπινη χρήση λόγω των υψηλών τιμών εξασθενούς χρωμίου που περιέχει, θα δοθεί άμεση λύση με την παροχή ασφαλούς πόσιμου νερού μέσω της ΕΥΔΑΠ.

Η κα Μπιρμπίλη θα έχει σύντομη συνάντηση με τη Δημοτική αρχή στο Δημαρχείο Μεσσαπίων περίπου στις 11 το πρωί και ακολούθως, γύρω στις 11.30, θα μεταβεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Ψαχνών, απ' όπου θα προβεί στην εξαγγελία των κυβερνητικών μέτρων.

Καλούμε τους δημότες της Μεσσαπίας να είμαστε όλοι παρόντες σε αυτό το τόσο σημαντικό για τον τόπο μας γεγονός. Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.30 στο Γενικό Λύκειο Ψαχνών.

1 σχόλιο: