"Υπογραμμίζεται ότι δεν θα επιτραπεί σε κανένα πολιτικό και κομματικό φορέα να εκμεταλλευτεί το δίκαιο και ιερό αγώνα μας, που είναι και θα παραμείνει αδέσμευτος, με μοναδικό στόχο την προάσπιση της δημόσιας υγείας και του φυσικού περιβάλλοντος του τόπου μας"
(Από την Ανακοίνωση για την Κινητοποίηση των κατοίκων της Μεσσαπίας, που εξέδωσε ο Σύλλογός μας στις 24-7-2009)


Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ Η "ΦΩΤΟΣΦΑΙΡΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΞΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΑΠΙΑΣ

Η Χαρά Φράγκου με την ομάδα της εκπομπής "Φωτόσφαιρα" (ΕΤ1, Σάββατο 5-2-2011) ερευνά την τοξική ρύπανση της Μεσσαπίας και συνομιλεί με τον Πρόεδρο της "Γαίας" Νίκο Χασάνδρα και τους επικεφαλής της Επιθεώρησης Περιβάλλοντος, Μαργαρίτα Καραβασίλη και Παναγιώτη Μέρκο. Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή... και θα καταλάβετε τι πραγματικά συμβαίνει εδώ και τρία χρόνια στη Μεσσαπία και ποιοι συνεχίζουν να σας παραπληροφορούν.

ΜΕΡΟΣ Α'


ΜΕΡΟΣ Β'

2 σχόλια:

  1. Για όποιον έχει παρακολουθήσει την εξέλιξη του Cr(VI) στον Ασωπό και τη Μεσσαπία, μπορεί να εντάξει την εκπομπή αυτή, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια συγκαλυψης ενός μεγάλου σκανδάλου. Κάποιοι πραγματικά ηθικοί άνθρωποι, δεν το έχουν καταλάβει ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ρόλο σας, δήθεν "ηθικέ" κύριε, τον ξέρουμε πολύ καλά και μάταια πασχίζετε να προπαγανδίσετε μέσω του μπλογκ μας. Δεν θα ασχοληθούμε βέβαια μαζί σας, αλλά δημοσιεύσαμε το σχόλιό σας, για να δουν οι αναγνώστες, μέσα από λίγες μόνο γραμμές, ποιο είναι το ποιόν σας (πίσω από υην κουκούλα) και πώς πραγματικά εκπροσωπούνται και λειτουργούν οι σκοτεινές δυνάμεις και τα αδίστακτα οικονομικά συμφέροντα που καταστρέφουν τον τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή