"Υπογραμμίζεται ότι δεν θα επιτραπεί σε κανένα πολιτικό και κομματικό φορέα να εκμεταλλευτεί το δίκαιο και ιερό αγώνα μας, που είναι και θα παραμείνει αδέσμευτος, με μοναδικό στόχο την προάσπιση της δημόσιας υγείας και του φυσικού περιβάλλοντος του τόπου μας"
(Από την Ανακοίνωση για την Κινητοποίηση των κατοίκων της Μεσσαπίας, που εξέδωσε ο Σύλλογός μας στις 24-7-2009)


Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Η ΑΝΟΧΗ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ - ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ Ο ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ

Στο site ¨ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΑΠΙΑΣ¨ (messapia-news) με έκπληξη διαβάσαμε δημοσίευμα του Κου Ιωάννη Ρουσόδημου: ¨ Ο Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου ¨ Η ΓΑΙΑ¨ Νίκος Χασάνδρας, επισκέφτηκε με τμήμα της Επιθεώρησης Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, το χώρο της γεώτρησης στην Καταβόθρα, προκειμένου να σταματήσει η συνέχιση της γεώτρησης¨.

Και βέβαια κατά την προσφιλή του μέθοδο και χωρίς ίχνος ευαισθησίας, καθωσπρεπισμού, δεοντολογίας και σεβασμού στο συνάνθρωπο αλλά και την αντικειμενική ενημέρωση που οφείλει σύμφωνα με το νόμο και την ηθική, προχώρησε και σε αρθρογραφία με κρίσεις και απόψεις, πάντα βέβαια όπως επικαλείται ¨ κατόπιν αξιόπιστων πληροφοριών του¨.

Μάλιστα με τη γνωστή τακτική του προχώρησε και σε κριτική για την αξιωματική αντιπολίτευση η οποία υιοθέτησε τέτοιου είδους μεθοδολογία (sic).

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ¨ ΓΑΙΑ¨ που όλα αυτά τα χρόνια έχει επιδείξει ευαισθησία τόσο για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών όσο και για την προστασία του περιβάλλοντος, είναι από τους πρώτους που με θέσεις, απόψεις, επιμονή και πρωτοβουλίες διεκδικεί συλλογικά το αναφαίρετο και εύλογο δικαίωμα για παροχή υγιεινού και επαρκούς νερού οικιακής χρήσης.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και όχι για να δοθεί απάντηση σε κοινούς συκοφάντες και ανεύθυνους κονδυλοφόρους, γνωρίζουμε σε όλους τα γεγονότα.

Ο Σύλλογος ¨ΓΑΙΑ¨ από το έτος 2009 έχει καταγγείλει αθρόα ανόρυξη γεωτρήσεων που έχει πραγματοποιήσει η εταιρεία ΛΑΡΚΟ δίπλα από το κοινοτικό Διαμέρισμα Σταυρός του Δήμου μας.

Η αρμόδια υπηρεσία της Δ/νσης Υδατικών Πόρων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και όχι η Δ/νση Περιβάλλοντος, επιτέλους και ύστερα από σωρεία εγγράφων, επισκέφτηκε σήμερα (5/4/2011) το χώρο ανόρυξης των γεωτρήσεων παρουσία εκπροσώπων της εταιρείας ΛΑΡΚΟ, του Προέδρου του Σταυρού και του Προέδρου της ¨ΓΑΙΑ¨ για τη διαπίστωση του γεγονότος.

Καμία άλλη επίσκεψη και σε κανένα άλλο μέρος δεν πραγματοποιήθηκε τουλάχιστον παρουσία του Προέδρου της ¨ΓΑΙΑ¨.

Κατόπιν τούτων που επειδή ο συγκεκριμένος δήθεν δημοσιογράφος κατ΄ επανάληψη συκοφαντεί και ψευδολογεί σε βάρος του Συλλόγου και κατ΄ επέκταση του Προέδρου Νικολάου Χασάνδρα, ο Σύλλογος θα προχωρήσει σε μηνυτήρια αναφορά προς την Δικαιοσύνη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Νίκος Χασάνδρας

2 σχόλια:

  1. Ωπα ρε παιδια κόψτε κάτι. Γιατί τόσο μίσος και σπαραγμός. Όλοι ξέρουμε τις κινήσεις του κ.Χασάνδρα δεν χρειάζεται να μας τα αναλύετε,πιστεύουμε ότι δεν είμαστε τόσο χαμηλής νοημοσύνης. Έχει αναρωτηθεί ο πρόεδρος αν η ταχτική που ακολουθεί είναι προς όφελός του; Βάζω στοίχημα πως όχι. Ξέρει άραγε ότι με τα τσαμπουκαλίκια και τις αγωγές ότι κατρακυλά στα μάτια του Δημότη;Όχι; Ε τότε είναι άξιος της μοίραςτου. Γιατί με το παραμικρό ρίχνει αγωγές; Ας βγεί και ας πει τις αντιρίσεις του. Πολύ λαϊκισμός και δεν είναι στην μόδα τώρα πια. Όχι τίποτα άλλο αλλά καίει και τους υπόλοιπους. πχ αγρότες ψαχνιώτες καστελιώτες συνδημότες συνυποψήφιους και άλλους πολλούς. Βάλε λίγο φρένο πρόεδρε και κάτσε να μιλήσουμε χωρίς φαμφάρες τσαμπουκάδες και φιγούρες. Επιχειρήματα σωστά χρειάζονται και όχι ότι θυμόμαστε. Μην νομίζεις ότι τρώμε από όλους κουτόχορτο άρα ούτε απο σένα. Έλα τώρα ξέρουμε ότι είσαι άνθρωπος με πείρα και όχι κανα παιδαρέλι που του πήραν το παιχνιδάκι του. Αντιμετώπιση πιο σοβαρή και πιο ήπια θα ήταν ότι καλύτερο. Αντε καληνύχτα και να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος. Εγώ;;;;;;;;;;;;;;;;Γιατί;;;;;;;;;;Ελεος!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσεις φταιτε που δεν τον πλακωνεττε στις κλωτσιες τον ρουφιανο του Μπουροδημου!
    Μονο με κλωτσιες και σφαλιαρες θα συνερθει αυτοςο τυπος και αν δε το κανετε εσεις ολο και καποιος θα βρεθει να το κανει!
    Θα μου πειτε οτι πρεπει να φερομαστε πολιτισμενα αλλα πολιτισμενα δεν μπορεις να φερεσε σε τετοια υποκειμενα!
    Γιαυτο κυριε Νικο αντι για μηνυση... βαρατε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή