"Υπογραμμίζεται ότι δεν θα επιτραπεί σε κανένα πολιτικό και κομματικό φορέα να εκμεταλλευτεί το δίκαιο και ιερό αγώνα μας, που είναι και θα παραμείνει αδέσμευτος, με μοναδικό στόχο την προάσπιση της δημόσιας υγείας και του φυσικού περιβάλλοντος του τόπου μας"
(Από την Ανακοίνωση για την Κινητοποίηση των κατοίκων της Μεσσαπίας, που εξέδωσε ο Σύλλογός μας στις 24-7-2009)


Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

[Το παρακάτω κείμενο είναι του Γεώργιου Πραντζίκου]

Εχθές το βράδυ γύρω στις 23:30 έγινε η υποδοχή των Ηρώων του Ηρακλή, όπου με τα γκολ του Τσοκάνη και του Σέγγου ανέβασαν την ομάδα στην Γ Εθνική και χάρισαν στιγμές χαράς και συγκίνησης τόσο στους Φιλάθλους τους, όσο και σε όλους τους πολίτες της Μεσσαπίας.
Οι πανυγηρισμοί βέβαια άρχισαν από το στάδιο του Πόρου και συνεχίστηκε καθ' όλη την διαδρομή προς τα Ψαχνά Ευβοίας. Αλλά ο μεγάς πανηγυρισμός έγινε στην Κεντρική Πλατεία των Ψαχνών, όπου πλήθος κόσμου διέκοψε την κυκλοφορία και άρχισε να πανηγυρίζει τραγουδώντας διάφορα συνθήματα για την αγαπημέ νη τους ομάδα που κατάφερε να τους ανεβάσει το ηθικό σε χαλεπούς καιρούς. Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι η νύχτα έγινε μέρα στην πόλη των "Ηρακλείδων" από τα βεγγαλικά και τις φωτοβολίδες.
Αυτό που έχουμε εμείς να ευχηθούμε είναι συγχαρητήρια στον Ηρακλή και να μας ξανα χαρίσει τόσο όμορφες και συγκινητικές στιγμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου